Key Account Manager

Ervaren professional verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van klantrelaties, het ontdekken van nieuwe marktkansen en het leiden van projecten.

Solliciteer nu

Solliciteer nu


☀️ Onze missie

Sundo is een dynamische Kortrijkse start-up die sinds 2020 de strijd aangaat tegen huidkanker, dit doen we omdat 1 op 5 Belgen een vorm van huidkanker ontwikkelt voor hun 75ste. Onze innovatie? ‘s Werelds eerste slimme dispenser voor zonnecrème. Enkele zomers later zijn onze dispensers op meer dan 330 vaste plaatsen terug te vinden in de Benelux en Italië. Onze dispensers (en jouw toekomstige collega’s) zijn ook vaak terug te vinden op tal van events zoals Rock Werchter, Pukkelpop, het BK Wielrennen en nog veel meer.

🔍 Wie ben jij?

Jij bent een gedreven professional met zin om mee verder te bouwen aan ons Sundo verhaal, door bestaande partners en klanten goed te begeleiden en hun projecten tot een fantastisch einde te brengen. Relatiebeheer met een commerciële insteek jouw tweede natuur. Je bent dan ook punctueel, goed georganiseerd en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.

👊 Wat ga jij doen?

·       Relatiebeheer: De bestaande key accounts opvolgen, hun projecten begeleiden en succesvol tot uitvoering brengen.

·       Sales: Relatiebeheer betekent ook dat je op zoek gaat naar opportuniteiten binnen bestaande accounts om nieuwe projecten te realiseren

·       Prospecteren: Jij gaat op zoek naar nieuwe leads binnen zowel bestaande als onontgonnen markten.

·       Ontwikkelen: Je denkt na over nieuwe markten en zelfs over nieuwe producten op basis van de marktvraag, waar ons in-house ontwikkelingsteam

vervolgens mee aan de slag kan.

·       Netwerken: Als ervaren Sales weet je als geen ander dat een goed netwerk key is! Je werkt dan ook met plezier aan jouw persoonlijk en professioneel netwerk.

🧠 Jouw ingesteldheid, vaardigheden en kennis

·       3 jaar of meer relevante ervaring binnen accountmanagement of projectmanagement

·       Goeie talenkennis, Nederlands, Frans en Engels. Alle andere talen zijn sterke plus.

·       Gestructureerd werken, jij staat garant voor het halen van deadlines.

·       Verantwoordelijkheidszin, jij staat zelf in voor jouw resultaat.

·       Enthousiasme, je gaat voor jouw doelen en laat je niet snel uit je lood slaan.

·       Start-up mentaliteit, denk en bouw mee aan het Sundo van morgen. 

·       Voldoe je niet aan alle bovenstaande punten maar denk je wel een goeie kandidaat te zijn, twijfel niet en contacteer ons alsnog.

🎁 Wat bieden wij?

·       Vast contract als bediende of een contract als zelfstandige, aan u de keuze.

·       Doorgroeimogelijkheden: We zijn een snel groeiende start-up, onze sales rep van vandaag kan onze sales- of export manager van morgen zijn.

·       Flexibele werktijden: Wij bieden flexibele werktijden aan, zodat je jouw werk en persoonlijk leven beter kunt balanceren.

·       Mogelijkheid tot thuiswerken: Bij Sundo geven we je de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken, waardoor je meer flexibiliteit hebt in jouw werkplek.

·       Opleidingsmogelijkheden: Bij Sundo krijg je toegang tot relevante opleidingen en trainingen om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

·       Marktconform salaris: Wij bieden een competitief salaris, zodat jouw harde werk wordt beloond.

·       Inspirerende werkomgeving: We streven ernaar om een inspirerende en motiverende werkomgeving te creëren waar je wordt omringd door gemotiveerde

collega's.

·       Impactvol werk: Bij Sundo werken is bijdragen aan een belangrijke missie om huidkanker te bestrijden, waardoor je een positieve impact hebt op de

samenleving.

·       Informele bedrijfscultuur: Bij Sundo heerst een informele bedrijfscultuur waar ruimte is voor open communicatie en ideeën welkom zijn.

·       Teamuitjes en evenementen: Naast ons dagelijkse werk organiseren we regelmatig teamuitjes en evenementen om de teamspirit te versterken. Daarnaast

krijg je de mogelijkheid om onze toestellen te onderhouden op zowat alle grote festivals van het land

Solliciteer nu

Solliciteer nu


Ontdek onze andere vacatures

Sales Representative

15 november 2023 - Kortrijk

Geboren verkoper die actief nieuwe marktkansen identificeert en leads omzet in boeiende projecten, terwijl je bijdraagt aan een gezondere wereld.

Stagair

Kortrijk

Op zoek naar een boeiende en leerrijke stageplek? Say no more! Vele studenten waren je al voor, ontdek hoe hun ervaring bij ons was.

Stel je kandidaat

Solliciteer nu


Spontaan solliciteren?

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde, toegewijde, positieve mensen om samen met ons de strijd aan te gaan tegen huidkanker.

Contacteer ons

Solliciteer nu


We use cookies to allow us to better understand how the site is used. By continuing to use this site, you consent to this policy. Click to learn more