Sales Representative

Geboren verkoper die actief nieuwe marktkansen identificeert en leads omzet in boeiende projecten, terwijl je bijdraagt aan een gezondere wereld.

Solliciteer nu

Solliciteer nu


☀️ Onze missie

Sundo is een dynamische Kortrijkse start-up die sinds 2020 de strijd aangaat tegen huidkanker, dit doen we omdat 1 op 5 Belgen een vorm van huidkanker ontwikkelt voor hun 75ste. Onze innovatie? ‘s Werelds eerste slimme dispenser voor zonnecrème. Enkele zomers later zijn onze dispensers op meer dan 330 vaste plaatsen terugvinden in de Benelux en Italië. Onze dispensers (en jouw toekomstige collega’s) zijn ook vaak terug te vinden op tal van events zoals Rock Werchter, Pukkelpop, het BK Wielrennen en nog veel meer.

🔍 Wie ben jij?

Jij bent een gedreven professional met zin om verder te bouwen aan ons Sundo verhaal, en dit vanop de frontlinie, sales. Je bent een sales representative met een neus voor nieuwe opportuniteiten en weet 

koude leads in no time warm te maken. Niks is voor jou leuker dan mensen meenemen in ons verhaal en zo deal-per-deal mee te werken aan een gezondere wereld.

👊 Wat ga jij doen?

·       Prospecteren: Jij gaat op zoek naar nieuwe leads binnen zowel bestaande als onontgonnen markten.

·       Inbound sales: Jij tovert aanvragen die via onze verschillende kanalen binnenkomen om tot boeiende projecten.

·       Ontwikkelen: Je denkt na over nieuwe markten en zelfs over nieuwe producten op basis van de marktvraag, waar ons in-house ontwikkelingsteam

vervolgens mee aan de slag gaat.

·       Netwerken: Als sales weet je dat uw netwerk van belang is, je werkt dan ook met plezier aan jouw persoonlijk en professioneel netwerk.

🧠 Jouw ingesteldheid, vaardigheden en kennis

·       3 jaar of meer commerciële ervaring.. B2B of B2Gov sales ervaring is in dit verhaal zeker een extra troefkaart.

·       Goeie talenkennis, Nederlands, Frans en Engels. Alle andere talen zijn sterke plus.

·       Gestructureerd werken, jij staat garant voor het behalen van deadlines.      

·       Verantwoordelijkheidszin, jij staat zelf in voor jouw resultaat.

·       Enthousiasme, je gaat voor jouw doelen en laat je niet snel uit je lood slaan.

·       Start-up mentaliteit, denk en bouw mee aan het Sundo-verhaal van morgen. 

·       Voldoe je niet aan alle bovenstaande punten, maar denk je toch een goeie kandidaat te zijn, twijfel niet en contacteer ons alsnog.

🎁 Wat bieden wij?

·       Vast contract als bediende of een contract als zelfstandige, jij kiest.

·       Doorgroeimogelijkheden: We zijn een snel groeiende start-up, onze sales rep van vandaag kan onze sales- of export manager van morgen zijn.

·       Flexibele werktijden: Wij bieden flexibele werktijden aan, zodat je jouw werk en persoonlijk leven beter kunt balanceren.

·       Mogelijkheid tot thuiswerken: Bij Sundo geven we je de mogelijkheid om (deels) van thuis uit te werken, waardoor je meer flexibiliteit hebt in jouw werkplek.

·       Opleidingsmogelijkheden: Bij Sundo krijg je toegang tot relevante opleidingen en trainingen om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

·       Marktconform salaris: Wij bieden een competitief salaris, zodat jouw harde werk en inzet correct wordt beloond.

·       Inspirerende werkomgeving: We streven ernaar om een inspirerende en motiverende werkomgeving te creëren waar je wordt omringd door gemotiveerde

collega's.

·       Impactvol werk: Voor Sundo werken betekent ook bijdragen aan een belangrijke maatschappelijke missie om huidkanker te bestrijden, waardoor jouw werk een positieve impact heeft op de samenleving.

·       Informele bedrijfscultuur: Bij Sundo heerst een informele bedrijfscultuur waar ruimte is voor open communicatie en vernieuwende ideeën meer dan welkom zijn.

·       Teamuitjes en evenementen: Naast ons dagelijkse werk organiseren we regelmatig teamuitjes en evenementen om de teamspirit te versterken. Daarnaast

krijg je de mogelijkheid om mee te werken op zowat alle grote festivals van het land

Solliciteer nu

Solliciteer nu


Ontdek onze andere vacatures

Key Account Manager

15 november 2023 - Kortrijk

Ervaren professional verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van klantrelaties, het ontdekken van nieuwe marktkansen en het leiden van projecten.

Stagiair

Kortrijk

Op zoek naar een boeiende en leerrijke stageplek? Say no more! Vele studenten waren je al voor, ontdek hoe hun ervaring bij ons was.

Stel je kandidaat

Solliciteer nu


Spontaan solliciteren?

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde, toegewijde, positieve mensen om samen met ons de strijd aan te gaan tegen huidkanker.

Contacteer ons

Solliciteer nu


We use cookies to allow us to better understand how the site is used. By continuing to use this site, you consent to this policy. Click to learn more