Kom jij samen met ons impact maken?

Sundo is steeds op zoek naar nieuw talent die samen met ons meebouwt aan een zonveilige toekomst. Wil jij deel uitmaken van ons team? Ontdek onderstaande vacatures.

Onze missie

Onze missie

Sundo is een dynamische Kortrijkse start-up die sinds 2020 de strijd aangaat tegen huidkanker, dit doen we omdat 1 op 5 Belgen een vorm van huidkanker ontwikkelt voor hun 75ste.

Onze innovatie? ‘s Werelds eerste slimme dispenser voor zonnecrème.

Enkele zomers later zijn onze dispensers op meer dan 330 vaste plaatsen terug te vinden in de Benelux en Italië. Onze dispensers (en jouw toekomstige collega’s) zijn ook terug te vinden op tal van events zoals Rock Werchter, Pukkelpop, het BK Wielrennen en nog veel meer.

Studentenjob

Vlaanderen & Wallonië

Heb jij een rijbewijs B en een wagen ter beschikking? Ga deze zomer de baan op als sunscreen ranger!

Sales Representative

Geboren verkoper die actief nieuwe marktkansen identificeert en leads omzet in boeiende projecten, terwijl je bijdraagt aan een gezondere wereld

Spontaan solliciteren?

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde, toegewijde, positieve mensen om samen met ons de strijd aan te gaan tegen huidkanker.

Contacteer ons

Solliciteer nu


We use cookies to allow us to better understand how the site is used. By continuing to use this site, you consent to this policy. Click to learn more